Om beställningstjänsten

Du som behöver tidtabeller på papper och inte har tillgång till dator eller skrivare, kan här beställa utskrifter av tidtabeller för enskilda linjer i A4-format.

Så här beställer du utskrifter

Du beställer vilka linjer du vill ha tidtabeller för och till vilken adress de ska skickas. Det behöver inte vara till din hemadress utan kan vara till exempel till sommarstugan eller en tillfällig adress.

Det kostar ingenting att beställa utskrifter, och du kan beställa till anhöriga och vänner. Du får beställa maximalt tio exemplar av samma tidtabell. Du får utskrifterna inom tio arbetsdagar, så var ute i god tid när du beställer tidtabeller.

Beställningstjänsten fungerar som en webbshop, där du väljer de tidtabeller du vill ha utskrifter av och lägger dem i en varukorg. Sedan går du till kassan och fyller i namn och adress, och slutför beställningen. Om du vill kan du även fylla i din mejladress. Då får du ett bekräftelsemejl på att beställningen har slutförts.

Därför erbjuder vi utskrifter av tidtabeller

SL och Waxholmsbolaget har tagit fram tjänsten för att underlätta för dig som behöver tidtabeller på papper, men inte har tillgång till dator eller skrivare. Bakgrunden är att tidtabellshäftena för både SL och Waxholmsbolaget trycktes för sista gången i december 2019. Efterfrågan på tryckta tidtabellshäften har minskat kraftigt i takt med att digitala tjänster med mer aktuell information har vuxit fram. Det är också kostsamt och påfrestande för miljön att trycka upp tidtabellshäften.

Välkommen att kontakta oss!

Om du har frågor om beställningstjänsten är du välkommen att kontakta SL:s kundtjänst.

Telefon: 08-600 10 00

Webb: https://sl.se/sv/kundservice/kundservice-online/

Kundtjänst har öppet dygnet runt alla dagar.

Välkommen med din beställning!